Sponsoring

Bij vzw Radar geloven we dat elk kind en elke jongere de kans verdient om zijn volledig potentieel te bereiken, ongeacht de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden. Helaas groeien sommige kinderen op in moeilijke omstandigheden, waarbij ze te maken krijgen met traumatische ervaringen, gezinsproblemen of sociaal isolement. Maar met uw hulp kunnen we hun leven veranderen en hen een hoopvolle toekomst bieden.

Door een gift te doen aan vzw Radar kunt u een directe impact hebben op het leven van kwetsbare kinderen en jongeren. Uw steun stelt ons in staat om hoogwaardige contextbegeleiding te bieden, waarbij we individueel maatwerk leveren dat is afgestemd op de specifieke behoeften van elk kind of elke jongere. Onze ervaren en toegewijde begeleiders staan naast hen, bieden ondersteuning, begeleiding en een luisterend oor.

Met uw bijdrage kunnen we hen helpen hun zelfvertrouwen te versterken, hun talenten te ontdekken en positieve relaties op te bouwen. Uw gift kan het verschil maken tussen een toekomst vol onzekerheden en een toekomst vol mogelijkheden. Samen kunnen we hen de nodige tools geven om hun eigen pad te bewandelen en te gedijen in een veilige en ondersteunende omgeving.

Elke euro telt en elke donatie brengt ons dichter bij het verwezenlijken van onze missie: het bieden van kansen, hoop en perspectief aan kwetsbare kinderen en jongeren. Uw gift is een investering in hun welzijn en een investering in een betere samenleving.

Steun vzw Radar vandaag nog en maak een verschil in het leven van kwetsbare kinderen en jongeren. Samen kunnen we bouwen aan een betere toekomst. Dank u wel voor uw vrijgevigheid!

Met Uw gift kunnen wij daadwerkelijk iets doen om de situatie van deze jongeren te verbeteren.

Met het geld geven wij onze jongeren hetgeen waar zij recht op hebben. We organiseren activiteiten en voeren bijkomende opdrachten uit die niet gesubsidieerd worden door de Vlaamse overheid. Uw gift maakt het voor ons mogelijk om veel verder te gaan dan het hoogst noodzakelijke ! 

U kan ons helpen !

Door te storten op rekeningnummer: BE 32 0016 5808 9102


Maak een blijvend verschil en neem vzw Radar op in uw testament of schenk een duo-legaat voor fiscale voordelen !

Wilt u een blijvende impact hebben op het leven van kwetsbare kinderen en jongeren? Overweeg dan om vzw Radar op te nemen in uw testament of om een duo-legaat te schenken. Op die manier kunt u niet alleen een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van deze jonge individuen, maar kunt u ook genieten van fiscale voordelen.

Door vzw Radar op te nemen in uw testament, kunt u ervoor zorgen dat uw nalatenschap een positieve verandering teweegbrengt. Uw gift zal worden gebruikt om kinderen en jongeren te ondersteunen die te maken hebben met uitdagende levensomstandigheden. U kunt een erfenis, een specifiek bedrag of een percentage van uw nalatenschap schenken, en zo bijdragen aan het bieden van hoogwaardige contextbegeleiding en kansen op een betere toekomst.

Daarnaast biedt een duo-legaat u de mogelijkheid om vzw Radar te steunen en tegelijkertijd uw erfgenamen te bevoordelen. Bij een duo-legaat gaat een deel van uw nalatenschap naar vzw Radar, terwijl een ander deel naar uw erfgenamen gaat. Door deze slimme constructie kunnen uw erfgenamen profiteren van een verlaagde erfbelasting, terwijl vzw Radar kan rekenen op uw gulle steun.

Bovendien kunt u genieten van fiscale voordelen bij het opnemen van vzw Radar in uw testament of bij het schenken van een duo-legaat. Informeer bij uw notaris over de specifieke mogelijkheden en voordelen die voor u van toepassing zijn.

Wilt u meer informatie over het opnemen van vzw Radar in uw testament of het schenken van een duo-legaat? Neem contact met ons op via info@vzwradar.be . Samen kunnen we het verschil maken en een blijvende erfenis achterlaten voor degenen die het het meest nodig hebben. Dank u wel voor uw genereuze steun!